18
Aug
11

Twalkabout 2011

Wie gaat er met mij mee wandelen?

Ik wil in oktober met enkele tweeps gaan wandelen. Het worden wandelingen met een thema: “Het veranderende landschap”. Dit landschap kan in de breedste zin van het woord worden beschouwd. Dit kan gaan om het natuurlijk landschap. Maar kan ook gaan over het persoonlijke landschap. Dit thema is vooral een houwvast. De gesprekken tijdens de wandelingen kunnen ook gaan over allerlei andersoortige veranderingen.

De eerste wandeling die ik wil maken gaat van Wageningen naar Doorwerth. Afhankelijk van het wandeltempo haken we eerder af. Alles kan, niets hoeft tijdens zo’n wandeling. Ik sta dan ook open voor ideeën en suggesties.

Over deze wandelingen wil ik dan iets schrijven. Dit zal natuurlijk een titelverhaal worden op @verhaal140. Maar ook een langer verhaal. Dat verhaal zal hier of op een speciale website verschijnen. Daarnaast wil ik tijdens het wandelen ook twitteren. Het zou leuk zijn als de medewandelaars dat ook doen. Dat mag natuurlijk ook naderhand. Want niet iedereen heeft een handige smartphone.

Ik ga het liefst wandelen met tweeps die ik wel van Twitter ken, maar niet of nog niet zo goed ken uit het echte leven (IRL in jargon).

Voor meer info kun je mij via Twitter een DM sturen met je mailadres. Dan houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

De data:

zaterdag 1 oktober: Start Wageningen busstation

vrijdag 28 oktober: Start NS-station Hilversum-Noord

 

Met plezierige groet,

 

Lucas

 

Advertenties

3 Responses to “Twalkabout 2011”


  1. augustus 18, 2011 om 2:02 pm

    Hallo Lucas,

    Wat een mooi idee! Wij hebben pas een tocht door Rotterdam en omgeving gemaakt en daarbij foto’s gemaakt met de smartphone. Dat zou een aanvullend idee kunnen zijn voor onderweg? Ik wil wel meedoen! Vraag die je blog opwerpt: waar gaat de tocht vanaf hilversum naartoe? Je hebt vast al iets bedacht!

  2. augustus 22, 2011 om 11:03 am

    Zeker een mooi idee. Ik loop graag mee, als mijn agenda het tegen die tijd toelaat. Hou je me op de hoogte?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


Archief

Tweets

Advertenties

%d bloggers liken dit: